Според него съседните ни страни инвестират в туризма колосални суми и

...
Според него съседните ни страни инвестират в туризма колосални суми и
Коментари Харесай

Мартин Захариев: Борисов е страшен, винаги бие на тенис

Според него прилежащите ни страни инвестират в туризма колосални суми и в един миг България ще се окаже в цялостна изолираност

Ние сме тим за дълъг мач, съобщи в " Тази събота и неделя " по БТВ Мартин Захариев, който бе препоръчан за министър на туризма от Николай Габровски. 

" Кандидатът за министър председател персонално ми звънна, предложения ме на среща с ясно предложение, аз се отзовах - изясни Захариев. - От Националния ръб по туризъм имаме доста ясна идея и се включих в подготовката на програмата на ГЕРБ в региона на туризма. Ако тя се осъществя, ще излезем от будната кома, след Коронавирус той е в будна кома. "

На въпрос какво е въздействието на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в процеса по първия мандат, Захариев отговори: " Не съм му виждал очите, не знам дали взе участие в този развой. Габровски ни сподели: " Не вървя да върша лицеви опори в Банкя. " Това откровено ни разсмя. Готино, нали? С Габровски познанството ми е от една седмица, с блестящи усещания съм от него. "

Запитан по кое време за последно е играл тенис с Борисов, Захариев отговори, че е било преди няколко години. 

" Винаги бие Бойко, доста е добър на тенис, заплашителен ", посочи той. 

Според него останалите страни влагат в Туризма колосални суми и в един миг България ще се окаже в цялостна изолираност. 

" Гърция е отпуснала 120 млн. евро, Румъния - 400 млн. евро, Словения - 160 млн. евро, ние къде отиваме ", попита Захариев. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР